Finalitzat

CODI ROIG - 49è Concurs de teatre Premi Pedracastell 2023 - El Centru

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: TMC - Sala Centru

De 22-01-2023 18:00 a 22-01-2023 20:00

Categories: Teatre

Ens trobem a la base militar dels marines dels EEUU a Guantánamo (Cuba) l'any 1996. El soldat William T. Santiago és assassinat per... Llegir més

Ens trobem a la base militar dels marines dels EEUU a Guantánamo (Cuba) l'any 1996. El soldat William T. Santiago és assassinat per dos companys en aplicar-li un sever càstig per indisciplina i per desobediència. Un soldat no pot desobeir. Un marine no pot saltar-se l'escala de comandament. Un soldat de l'exercit dels Estats Units mai pot incomplir una ordre.

Tornem amb teatre de text, purament de text. Una pel·lícula que al veure-la penses que és una obra de teatre i una obra de teatre que penses que s’ha de dur a la pantalla. Que va ser primer?

Presentem davant del públic un text on apareixen qüestions, dubtes, actituds i formalismes que van existir als exercits de cada país (o encara existeixen) i que volem fer-vos partícips per plantejar-vos també algunes qüestions com aquestes... Un soldat pot desobeir?... pot saltar-se l’escala de comandament?... Pot incomplir una ordre?.


Les inscripcions estan tancades.