Finalitzat

Concert 25N Anna Andreu - Capellades

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre la Lliga

De 27-11-2020 20:00 a 27-11-2020 21:30

Categories: Concerts

ANNA ANDREU - Els mals costumsConcert del 25N - Dia Internacional Contra les Violències Masclistes a CapelladesDesprés de diversos... Llegir més

ANNA ANDREU - Els mals costums

Concert del 25N - Dia Internacional Contra les Violències Masclistes a Capellades

Després de diversos discos (i anys) co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu, debuta en solitari amb el seu disc ‘Els Mals Costums’ (Hidden Track Rècords 2020).

Anna Andreu, que ha passat dos anys de silenci musical mentre atresorava noves idees, s'acompanya ara de la violinista Marina Arrufat, que per a aquest nou projecte  s'aventura a la bateria, arrodonint un projecte ja de per si mateix replet de la calidesa i la màgia habitual que desprenen totes dues artistes. 

En aquesta nova etapa Anna Andreu ha triat el català com a llengua, encara que no ha estat un camí fàcil, ja que se sentia molt més exposada que quan solia cantar en anglès. Encara així, ha construït un total de vuit cançons amb unes lletres preciosistes que comporten un imaginari gens habitual en ella. 

A Els Mals Costums trobem cançons que parteixen d'una sola paraula, unes altres que troben la inspiració en les persones que l'envolten i unes altres que parlen sobre ella mateixa, de tendres costums que no es perden i es repeteixen, encara que no sempre funcionen.

No exagerem al que en Anna Andreu trobem pinzellades d'una Maria de la Mar Bonet del segle XXI, però també una manera de contar històries més pròxima a la de Joan Miquel Oliver. No obstant això, segons expressa Anna, la seva major influència són totes aquelles cançons que escoltava quan era nena o aquests records que queden per sempre i que són el seu recurs d'inspiració més sòlid. 

Jordi Matas (membre i productor de Ferran Palau i de El Petit de Ca l'Eril, entre altres) ha estat l'encarregat de produir Els Mals Costums, així com de reforçar i amplificar aquest format tan delicat i nu, buscant la senzillesa i la solidesa en els silencis i en les melodies. 

Un disc que se sent ja com arrelat, consistent i consolidat.

El retorn de l'Anna Andreu no ha pogut començar millor.

Intèrprets:

Anna Andreu (Veu | guitarra)

Marina Arrufat (Bateria | cors | teclats)

Les inscripcions estan tancades.