Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONCERT A LA CARTA

Música

  • CONCERT  A LA CARTA
  • CONCERT  A LA CARTA

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar (ampliació)

De divendres 26 de febrer 2021, 20:00 h a 21:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Amb Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves. Preu: 12 € Durada: 75 minuts Idioma: català El carismàtic cantant d’Els Pets, acompanyat pel... Llegir més

Amb Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves.

Preu: 12 € 

Durada: 75 minuts

Idioma: català


El carismàtic cantant d’Els Pets, acompanyat pel músic Joan-Pau Chaves, ofereix un concert únic en format acústic i íntim on el públic serà el protagonista.


SINOPSI:

Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves ofereixen un concert íntim i especial, on sonaran cançons d’ Els Pets i també altres composicions i versions més amagades. Pensat per audiències petites, l’esperit del concert busca un ambient proper on els dos músics aniran interpretant les cançons que els assistents hauran triat prèviament. Un joc de complicitats que descobrirà anècdotes i potser també alguna intimitat. Un espectacle únic i imprevisible, on el veritable protagonista és el públic.


FITXA ARTÍSTICA:

Autoria i direcció: LLUÍS GAVALDÀ ROIG i JOAN PAU CHAVES

Intèrprets:

LLUÍS GAVALDÀ ROIG (VEU + ACÚSTICA)

JOAN PAU CHAVES (TECLAT+ BAIX +VEU)