Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONCERT: Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project

Concerts, Culturals, Música

  • CONCERT: Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal

Inici: dissabte 7 de març 2020, 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 7 de març
18:30 h
Finalitzat
Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project presenten "La Tendresse"“La Tendresse” és un “hommage aux belles chansons”, és a dir,... Llegir més

Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project presenten "La Tendresse"

“La Tendresse” és un “hommage aux belles chansons”, és a dir, un homenatge a cançons clàssiques franceses realitzat per catorze músics, un director/arranjador i una intèrpret sobre l’escenari. La unió entre les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes. Cançons de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gainsbourg, Barbara i altres autors que, al descobrir-les i enamorar-se’n, l’Anna havia anat guardant en un calaix esperant poder-les cantar algun dia. Casualment, totes amb algun punt d’aquesta tan necessària tendresa de la que sovint sembla que estigui mancada el món.

Entrada: 5€
Entrada persones menors de 18 anys, pensionistes i en situació d’atur: 2€

Aquest espectacle s’emmarca en l’acte de lliurament del Premi Dona de Sant Quirze

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.