Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert del grup SOMMELIERS "Per dins i per fora"

Música

  • Concert del grup SOMMELIERS "Per dins i per fora"
  • Concert del grup SOMMELIERS "Per dins i per fora"
  • Concert del grup SOMMELIERS "Per dins i per fora"

Ciutat: Matadepera

Lloc: Sala d'Actes del Casal de Cultura

De divendres 7 d’octubre 2022, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 7 d’oct.
20:00 h
Finalitzat
SOMMELIERS és una formació musical de cinc dones, una veu i quatre instrumentistes (violí, clarinet, violoncel i piano).Atrauen l’atenció... Llegir més

SOMMELIERS és una formació musical de cinc dones, una veu i quatre instrumentistes (violí, clarinet, violoncel i piano).

Atrauen l’atenció del públic combinant temes propis amb versions de temes coneguts que preparen amb el seu propi estil. Combinen la música vocal amb la instrumental, canten a capella, fan percussions.... deixen al públic amb ganes de més Sommeliers, de continuar coneixent la seva música i descobrint el seu projecte.

“Ni volem ni podem definir el que ens caracteritza amb una sola paraula o l’etiqueta d’un estil musical. Ens agrada jugar, provar i arriscar. Ens agrada el joc musical que creem amb la nostra música.”


Veu: Rocio Seligrat

Violi: Mireia Bartolí

Clarinet: Teresa Nogueron

Violoncel: Marta Pons

Piano: Maricel Pons