Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert: Cris Rock Band

Concerts

  • Concert: Cris Rock Band

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Can Barra

De dissabte 17 de juny 2023, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 17 de juny
20:00 h
Finalitzat
Grup de blues, rock i soul.Conscients que el zenit del rock, blues i soul es va produir entre finals dels 50 i mitjans dels 70, Cris... Llegir més

Grup de blues, rock i soul.

Conscients que el zenit del rock, blues i soul es va produir entre finals dels 50 i mitjans dels 70, Cris Rock Band neix amb l'objectiu d'homenatjar alguns dels temes i artistes que van forjar aquesta edat d'or (Etta James, Nina Simone, Janis Joplin, Rolling Stones, Lou Reed, Pretenders ...), així com d'altres que els van seguir (Amy Winehouse, Beth Hart & Joe Bonamassa, Gary Moore, Guns n 'Roses, Strokes ... ).

D'aquesta manera, Cris Rock Band reivindica el cover (la interpretació, en definitiva) com el gran art musical contemporani, i alineant-se així amb artistes de la talla de Jeff Tweedy, que en les seves recentment publicades memòries confessa que Wilco gaudeixen moltíssim més recreant clàssics de Bowie, Lou Reed o Television al local d'assaig que tocant les seves pròpies composicions davant el públic a l'escenari.

Al concert hi haurà servei de barra amb entrepans i begudes.