Finalitzat

CONCERT d'AMPARO SÁNCHEZ 'HERMANA Y CANTAORA'

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre municipal Margarida Xirgu

Inici: 25-11-2022 20:30

Categories: Música

"Hermana i cantaora” és un concert acústic on les melodies de les guitarres i els ritmes acompanyen la veu amb aires llatins i flamencs,... Llegir més

"Hermana i cantaora” és un concert acústic on les melodies de les guitarres i els ritmes acompanyen la veu amb aires llatins i flamencs, barrejant chacarera i tanguillo, son jarocho i granaïnes, blues i bolero, rumba i ranxera. Un repertori que uneix els seus darrers dos treballs, HERMANAS i BSO LA NIÑA Y EL LOBO Vol.1.,juntament amb els tres àlbums en solitari de la cantant.

Amparo Sánchez, líder d'Amparanoia, és cantant, música, compositora, productora i escriptora, una dona potent i incansable, una activista musical, que ha creat escola, sempre lligada a la denúncia i la lluita pels drets humans, especialment els de les dones.

HERMANAS és el resultat de la unió entre el ritme i la rima, entre el cor i la poesia, entre Barcelona i Rio de Janeiro, entre dones que es reconeixen com a germanes i decideixen unir en nou cançons la seva visió de feminisme i de feminitat. I la dona com a protagonista dels seus desitjos i afirmacions, del seu empoderament i sororitat.

LA NIÑA Y EL LOBO Vol.1. és una història autobiogràfica que narra, a mode de diari, una història brutal i punyent sobre la violència masclista i, alhora, explica una història de transformació i superació. Un llibre commovedor que no deixarà ningú indiferent. Per a la tercera edició va acompanyada de la seva pròpia banda sonora. Són deu versions entre les quals s'inclouen Han Caído los Dos, de Radio Futura; Mala Vida, de Mano Negra; La Pistola i el Corazon, dels Lobos, o Adoro, d'Armando Manzanero, i també Veneno i Passió, una cançó del primer àlbum d'Emparo Sánchez, Haces Bien (La Fàbrica Magnètica, 1993).


Durada aproximada: entre 75 i 90 minuts.

Edats recomanades: per a tots els públics.

Entrades des de 7,5 € i fins a 20 €.


Fitxa artística:

Amparo Sánchez: veu i guitarra i Víctor Iniesta: guitarra

https://www.amparosanchez.info/



SERVEI GRATUÏT D'ACOLLIDA

Per tal d'afavorir que mares, pares i tutors/es pugueu venir més còmodament al teatre, els espectacles dirigits a persones adultes com aquest compten amb un servei gratuït d'acollida i entreteniment per a infants majors de 3 anys durant l’espectacle, a càrrec del Departament d’Igualtat i el Moviment Esplai del Vallès.

L'espectacle dura aproximadament 90 minuts. Vista l'hora de l'espectacle (20.30 h), podeu portar alguna cosa per menjar (entrepà o carmanyola freda...) per tal que els vostres infants surtin sopats.

Per sol•licitar-lo cal escriure un correu electrònic ([email protected]) o bé telefonant al 93 572 17 19 (de dilluns a divendres entre les 15 i les 20 h) abans de dimecres 23 de novembre. Haureu d'indicar nom i cognoms de la persona adulta, telèfon mòbil de contacte, nom i nombre d'infants i edats (majors de 3 anys), i explicitar si tenen alguna necessitat especial que calgui tenir en compte.

scfeminismes_h3.pngMIGU.Gob.jpglpch_es_rp_50.png

Les inscripcions estan tancades.