Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert de Balkan Paradise Orchestra

Concerts

  • Concert de Balkan Paradise Orchestra

Ciutat: Sant Pol de Mar

Lloc: Plaça de la Punta

Inici: dimecres 21 de juliol 2021, 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 21 de jul.
22:30 h
Finalitzat
Des de que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació... Llegir més

Des de que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere actuació, el seu paper com a formació inusual i trencadora. Integrada per onze instrumentistes de vent i percussió, la BPO (com ja es coneix també a el grup) ha aportat un aire fresc i alegre a el panorama de les fanfàrries del nostre país.

Amb formacions, experiències i influències diverses però compartint la passió per la tradició balcànica, aquestes onze dones transformen el gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d'energia.