Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert de Cap d'Any al Liceu ENTRADES EXHAURIDES

Concerts, Dansa

  • Concert de Cap d'Any al Liceu ENTRADES EXHAURIDES
  • Concert de Cap d'Any al Liceu ENTRADES EXHAURIDES
  • Concert de Cap d'Any al Liceu ENTRADES EXHAURIDES

Ciutat: Arenys de Mar

Lloc: Gran Teatre del Liceu (Barcelona)

De diumenge 1 de gener 2023, 17:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Si ets un dels amants de la música clàssica, els títols més coneguts del rei del vals, Napoleó, Festa de les flors, El vals de l'emperador... Llegir més

Si ets un dels amants de la música clàssica, els títols més coneguts del rei del vals, Napoleó, Festa de les flors, El vals de l'emperador o Champagne, et seran familiars. El vals més cèlebre de tots, El Bell Danubi blau i la Marxa Radetzky completen aquest extraordinari concert que ha apassionat a més de 5 milions d'espectadors de tot el món.

Musikverein de Viena, Concertgebouw d'Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle d'Hamburg, l'Auditorium Parco della Musica de Roma, al Gran Teatre de Liceu, el Palau de la Música de Barcelona o el Teatre Real de Madrid... Aquestes només són algunes de les sales que es van omplir per veure un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical.

Ara tu també podràs gaudir d'aquest fenomen musical amb la Strauss Festival Orchestra i l' Strauss Festival Ballet Ensemble.

Reserva la teva entrada el més aviat possible i no et quedis sense el regal perfecte per aquest Nadal.

  • Sortida amb autocar a les 17:30h - Davant el Calisay.
  • Arribada a Arenys a les 22h aproximadament.