Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert de Feliu Ventura

Concerts

  • Concert de Feliu Ventura

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Amfiteatre parc de les Morisques

De dijous 10 de setembre 2020, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 10 de set.
20:00 h
Finalitzat
Feliu Ventura, l’autor xativí de cançons meridional de llarga distància i vol rasant, s’ha fet esperar amb aquesta nova “Convocatòria”,... Llegir més

Feliu Ventura, l’autor xativí de cançons meridional de llarga distància i vol rasant, s’ha fet esperar amb aquesta nova “Convocatòria”, però cal reconèixer que sempre torna quan més ens calen les cançons. És cert que no pot haver-hi una revolució sense cançons, i que una cançó és un giny definitivament massa fràgil com per exigir-li canviar el món, però el què si que poden fer les cançons és acompanyar a les persones que el volen transformar cada dia. És per això que, a més de convocar-nos a totes les que l’escoltem, aquesta “Convocatòria” d’himnes xicotets, domèstics i assemblearis arriba acompanyada de textos creats per a cada cançó de la mà de Santiago Alba Rico, Jordi Cuixart (des de la presó), Natza Farré, David Fernàndez, Josep Vicent Frechina, Marc Granell, Özgür Günes, Sònia Moll, Martxelo Otamendi, Gemma Pasqual, Maribel Servera, Carlos Taibo, Júlia Taurinyà i Mateu Xurí.


“Convocatòria” és també, finalment, el primer àlbum de cançons pròpies del xativí d’ençà d’aquell llunyà “Música i lletra” l’any 2011, i que el va consolidar com a artista en el panorama de la cançó mediterrània després dels seus primers discos “Alfabets de Futur” (2006), “Que no s’apague la llum” amb Lluís Llach (2005) i “Barricades de paper” (2003).

Prevenció de la Covid-19: 

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.