Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONCERT DE LA CORAL TURÓ DEL VENT

Concerts

  • CONCERT DE LA CORAL TURÓ DEL VENT
Exhaurides

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: diumenge 23 de febrer 2020, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 23 de febr.
18:00 h
Finalitzat
La Coral Turó del Vent, és un cor mixt. Va néixer la tardor de 1984 i va fer la primera actuació pel concert de Sant Jordi de 1985.... Llegir més

La Coral Turó del Vent, és un cor mixt. Va néixer la tardor de 1984 i va fer la primera actuació pel concert de Sant Jordi de 1985. Els set primers anys, amb August Pañella com a director, va encapçalar un projecte dins el món del cant coral català d’àmbit local. Des de març de 1992, dirigida per Joan Rovira, va establir una línia de millora constant, ampliant el repertori i fent freqüents actuacions. Des de setembre del 2003 el seu director va ser Lluís Miquel Yera i Briones, que en va establir una dinàmica de consolidació i des de setembre de 2011 la coral és dirigida per Emili Fortea i Rius.

Forma part de les Federacions de Clavé i a la Federació Catalana d’Entitats Corals, dins el Moviment Coral Català. Habitualment actua arreu de Catalunya i dels Països Catalans, ha fet gires de concerts a Suissa 1997 i a Itàlia 1999. Ha editat 2 discs i ha treballat diverses obres com l’Oratori de Bach, Magnificat i Stabat Mater de Schubert, el Requiem de Fauré, També ha cantat música catalana sud-americana, música pop i bandes sonores de pel.lícules. Té un repertori notable de música catalana i de obres corals de tota la historiografia musical.

Enguany el concert serà dedicat als compositors del Renaixement Europeu.

SALA GRAN / Durada 90 minuts/ Entrada a 3€ / Tota la taquilla destinada a Càrites Llinars