Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert de l’Orquestra de Mataró

Música

  • Concert de l’Orquestra de Mataró
  • Concert de l’Orquestra de Mataró

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Teatre municipal Margarida Xirgu

De dissabte 28 de gener 2023, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L’Orquestra de Mataró neix l’octubre del 2015 amb vocació de ser una orquestra semi professional de caire clàssic. La direcció musical... Llegir més

L’Orquestra de Mataró neix l’octubre del 2015 amb vocació de ser una orquestra semi professional de caire clàssic.

La direcció musical de l’Orquestra de Mataró és a càrrec de la directora d’orquestra Clàudia Dubé Oranías, ànima i promotora principal d’aquest projecte.

Els components de l’Orquestra de Mataró són principalment músics amateurs i semi professionals de diferents nivells, tant músics consolidats com estudiants. Els nivells van des d’estudiants de grau professional, superior i músics sèniors amb elevada experiència musical.


En aquest concert, l’Orquestra de Mataró es centra en un repertori clàssic, amb el següent programa:

Escena del Llac dels Cignes - Piotr Ilitch Tchaikovsky

Simfonia núm. 40- Wolfgang Amadeus Mozart

Suite El Trencanous - Piotr Ilitch Tchaikovsky


Durada aproximada: 60 minuts.

Edats recomanades: per a tots els públics

Entrades des de 3 € i fins a 8 €.


Més info a: https://orquestrademataro.cat/ 


SERVEI GRATUÏT D'ACOLLIDA

Per tal d'afavorir que mares, pares i tutors/es pogueu venir més còmodament al teatre, els espectacles dirigits a persones adultes com aquest compten amb un servei gratuït d'acollida i entreteniment per a infants majors de 3 anys durant l’espectacle, a càrrec del Departament d’Igualtat i el Moviment Esplai del Vallès.

L'espectacle dura aproximadament 90 minuts. Vista l'hora de l'espectacle (20.30 h), podeu portar alguna cosa per menjar (entrepà o carmanyola freda...) per tal que els vostres infants surtin sopats.

Per sol•licitar-lo cal escriure un correu electrònic ([email protected]) o bé telefonant al 93 572 17 19 (de dilluns a divendres entre les 15 i les 20 h). Haureu d'indicar nom i cognoms de la persona adulta, telèfon mòbil de contacte, nom i nombre d'infants i edats (majors de 3 anys), i explicitar si tenen alguna necessitat especial que calgui tenir en compte.