Concert de Mabel Flores

Concerts, Música

  • Concert de Mabel Flores

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Pati de la Biblioteca Sant Quirze

De divendres 30 d’octubre 2020, 20:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Després de la gran acollida del seu darrer àlbum “Entre mujeres” (2018, Autoeditat), la terrassenca Mabel Flores és un dels noms que... Llegir més

Després de la gran acollida del seu darrer àlbum “Entre mujeres” (2018, Autoeditat), la terrassenca Mabel Flores és un dels noms que s’ha guanyat un lloc al panorama de la cançó d’autora actual. La seva música és una confluència de diferents gèneres musicals que transiten entre la música mediterrània, el pop i els ritmes llatins, sumats a unes lletres fresques, crítiques i honestes, que atrapen pel seu enfocament senzill i directe.  Al març de 2020 publica l’avançament del seu proper disc amb el single “Vamos a volar” (Kasba Music), amb el que porta un nou directe més explosiu i elèctric. Actualment treballa en el que serà el seu proper disc, que portarà per títol “Meraki” (terme grec que fa referència a fer les coses amb l'ànima i el cor) i es publicarà al gener de 2021.

Entrada per la porta del pati de baix de la Biblioteca.

Prevenció de la COVID-19: 

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.