Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert de Nadal amb "De Vellut"

Concerts

  • Concert de Nadal amb "De Vellut"

Ciutat: Fuliola, La

Lloc: Local Poliesportiu

Inici: diumenge 18 de desembre 2022, 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 18 de des.
18:30 h
Finalitzat
Dos músics amb una màgica simbiosi , des de fa anys compartint la seva passió: els tangos d’Astor Piazzolla, una gran varietat de música... Llegir més

Dos músics amb una màgica simbiosi , des de fa anys compartint la seva passió: els tangos d’Astor Piazzolla, una gran varietat de música del món i composicions originals amb improvisacions. Un espai on els permet improvisar lliurement i compartir la seva música de manera senzilla.

És important esmentar el so de l’acordió, amb la seva àmplia gamma de timbres i dinàmiques, i el Quintón, un instrument inusual que combina les qualitats d’un violí i viola. Junts produeixen un so “vellutat”, càlid.

Un espectacle versàtil, alegre, emocionant i fascinant que capta l’atenció del públic des de la primera nota i comparteix amb ells una experiència única i irrepetible.