Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONCERT DE NADAL amb Quartet Mèlt

Concerts, Música

  • CONCERT DE NADAL amb Quartet Mèlt

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Pineda de Mar

De diumenge 23 de desembre 2018, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 23 de des.
18:00 h
Finalitzat
La màgia del Nadal, bressol del Quartet Mèlt, es troba en gran part en les cançons que l’expliquen. Nadales d’aquí i de l’altra punta... Llegir més

La màgia del Nadal, bressol del Quartet Mèlt, es troba en gran part en les cançons que l’expliquen.

Nadales d’aquí i de l’altra punta del món s’uneixen a través de l’art del gran mestre Joan Albert Amargós, que les va arranjar brillantment per a quartet vocal i quartet instrumental. El Quartet Mèlt va presentar el 2017 el seu primer CD/DVD integrament de nadales amb el nom de “XARRAMPIM”. Aquest 2018, té l’objectiu de portar-lo per tots els pobles i ciutats que vulguin celebrar unes festes de Nadal ben musicals.

La popularitat del grup s’ha vist impulsada a nivell català gràcies a la seva participació, durant la tardor del 2015, en la tercera temporada del concurs musical de TV3 Oh happy day, de la qual es van proclamar guanyadors.

Magalí Sare, Soprano

Ariadna Olivé, Contralt

Eloi Fort, Tenor

Oriol Quintana, Baix

Vic Moliner, baix i contrabaix

Andreu Moreno, bateria

Darío Barroso, guitarres

Alejandro Esperanza, teclats

Els 3 € del preu de l'entrada seran destinats l’adquisió de joguines amb finalitats solidàries