Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CONCERT ESCOLANIA DE MONTSERRAT

Concerts, Culturals, Música

  • CONCERT ESCOLANIA DE MONTSERRAT
  • CONCERT ESCOLANIA DE MONTSERRAT
  • CONCERT ESCOLANIA DE MONTSERRAT
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Rambla Francesc Macià, 57, 08358 Arenys de Munt.

Inici: divendres 15 de novembre 2019, 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 15 de nov.
21:00 h
Esdeveniment finalitzat
Divendres 15 de novembre, a les 21h, l'Escolania de Montserrat visitarà Arenys de Munt per oferir-nos un gran concert a la sala Gran... Llegir més

Divendres 15 de novembre, a les 21h, l'Escolania de Montserrat visitarà Arenys de Munt per oferir-nos un gran concert a la sala Gran del Centre.

L'Escolania de Montserrat és una de les escoles de música més antigues d'Europa. Ja en el segle XIII, apareix en el Monestir benedictí i Santuari marià de Montserrat un petit grup de nois que, per mitjà de la pràctica del cant i de diversos instruments musicals, estan al servei d'aquest lloc tan singular. Va ser sota la direcció i llarg mestratge (1953-1997) del P. Ireneu Segarra, que l'Escolania va internacionalitzar-se enregistrant nombrosos discs i començant a participar en festivals o fent gires de concerts a molts països. Els darrers anys, l'Escolania ha fet nombroses gires de concerts a l'estranger: a Estats Units, Xina, Itàlia, Alemanya, Rússia, Hongria, Suïssa, Bèlgica, França i Polònia, a més dels concerts a Catalunya.