Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert extraordinari de celebració del Mil·lenari de Sant Pere de Ponts a càrrec de Lídia Pujol, 9 de març

Concerts

  • Concert extraordinari de celebració del Mil·lenari de Sant Pere de Ponts a càrrec de Lídia Pujol, 9 de març

Ciutat: Ponts

Lloc: Sant Pere de Ponts

Inici: dissabte 9 de març 2024, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Avui celebrem el Mil·lenari de Sant Pere de Ponts, un espai imponent i tot un referent d’Amor i Llibertat. La devastació patida per... Llegir més

Avui celebrem el Mil·lenari de Sant Pere de Ponts, un espai imponent i tot un referent d’Amor i Llibertat. La devastació patida per les guerres carlistes l’any 1839 és conseqüència d’una batalla més del patriarcat. La restauració integral per iniciativa de l’Associació Amics de Sant Pere de Ponts és, per tot aquell qui cerca la qualitat humana, una autèntica orientació. D’aquests mil anys sols volem inspirar el nostre cant venerant la veritable història de la humanitat, la de l’Amor.

La cerimònia Dona’m la mà ens convida a una profunda reflexió sobre la vida,

la identitat i la necessitat de desafiar les normes socials per abraçar la veritable essència de l’ésser humà, en tant que forma part d’un misteri que transcendeix el coneixement. És una acció de gràcies per formar part de la vida, la veritat i la bellesa que ens acull i depassa

i és, també, una crítica ferotge a la reduccionista competitivitat sistèmica, letal per a la vida.

Dona’m la mà, soc l’altra mà, no una costella està emmarcada dins la commemoració dels actes del 8 de març, dia de la dona i la lluita per la igualtat de drets, i dels vint anys de trajectòria musical artística de Lídia Pujol, reconeguda amb el darrer Premi Espai Ter. Una trajectòria que posa indissociablement en relació la cerca interior i la qualitat del vincle amb la comunitat a través dels seus enregistraments i espectacles.