Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert NÀIADES Cor de Noies

Música

  • Concert  NÀIADES  Cor de Noies
  • Concert  NÀIADES  Cor de Noies
  • Concert  NÀIADES  Cor de Noies

Ciutat: Ripoll

Lloc: Monestir de Santa María de Ripoll

De diumenge 10 d’abril 2022, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 10 d’abr.
19:00 h
Finalitzat
Nàiades – Cor de Noies és una coral integrada per noies de la comarca d’Osona d’edats compreses entre els 16 i els 35 anys. Les cantants... Llegir més

Nàiades –

Cor de Noies és una coral integrada per noies de la comarca d’Osona d’edats compreses entre els 16 i els 35 anys. Les cantants compten amb formació musical i tot i ser una agrupació amateur el cor gaudeix d’una llarga trajectòria durant la qual ha interpretat grans obres del repertori coral femení.

La coral ha tingut ocasió també de treballar amb grans directors de l’escena coral catalana com amb Buia Reixach, Lluís Vilamajor, Oriol Castanyer, Xavier Puig o Pere Lluís Biosca.

Destaquen en els seus 21 anys d’història la interpretació de Stabat Mater de Pergolesi, els Ceremony of Carols de Britten o l’estrena d’obres corals com Il Pianto della Madonna o Les dotze van sonant de Jordi Domènech. El cor també té ocasió d’interpretar obres teatralitzades com és el cas de l’espectacle ¡Queda inagurado este pantano!.

A partir de l’any 2018 el cor queda sota la direcció musical de Ferran Albrich on s’inicia un període coral renovador que culmina en la celebració del 20è aniversari de la coral amb grans concerts a Vic, Manlleu, Igualada i Vilafranca del Penedès.