Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONCERT ORQUESTRA COSTA BRAVA

Música

  • CONCERT ORQUESTRA COSTA BRAVA
  • CONCERT ORQUESTRA COSTA BRAVA

Ciutat: Palma de Cervelló, La

Lloc: Teatre de l'Aliança Palmarenca

De diumenge 15 de maig 2022, 18:30 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 15 de maig
18:30 h
Finalitzat
ORQUESTRA COSTA BRAVA:Una de les orquestres més antigues i afamades del nostre país.El concert és és la part més completa i complexa... Llegir més

ORQUESTRA COSTA BRAVA:

Una de les orquestres més antigues i afamades del nostre país.

El concert és és la part més completa i complexa del seu espectacle, i aconsegueixen una unió perfecta entre música i escenografia, sense descuidar cap dels aspectes indispensables com són música, dansa i vestuari.

Ens conviden a fer un viatge arreu de diferents països, músiques, danses i estils; un viatge en el que podrem gaudir de tot tipus d´estils; des del musical, l´òpera, la revista..

Finalitzem el nostre viatge a Catalunya amb una selecció de música catalana, retent homenatge a artistes i/o autors catalans; el concert acabarà amb la música característica de la nostra terra, la sardana i amb himnes catalans que no poden faltar a la nostra cita.

Any rere any treballen per oferir un espectacle variat i de qualitat, renovant tot el repertori cada nova temporada.
Sens dubte, el concert de la Costa Brava és l’espectacle més complet del món de la orquestra