Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONCERT ORQUESTRA COSTA BRAVA

Música

  • CONCERT ORQUESTRA COSTA BRAVA

Ciutat: Palma de Cervelló, La

Lloc: Teatre de l'Aliança Palmarenca

De diumenge 14 de maig 2023, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 14 de maig
18:30 h
Finalitzat
’Orquestra Costa Brava va ser fundada l’any 1956 a Palafrugell per un grup de músics procedents de les millors orquestres del moment.Ha... Llegir més

’Orquestra Costa Brava va ser fundada l’any 1956 a Palafrugell per un grup de músics procedents de les millors orquestres del moment.

Ha mantingut sempre una trajectòria brillant, en la que destaquen diverses actuacions a l’estranger que culminen amb la que es va celebrar en l’acte d’homenatge al pintor Joan Miró a París. Pel que fa a casa nostra, podríem indicar com a actuacions més rellevants les que la Costa Brava ha realitzat al Palau de la Música Catalana i a programes de TV3 com “L’Envelat” i “Festa Major“.

La seva discografia és considerable, especialment en la vessant de la música per a cobla, en la que està avalada per marques tan prestigioses com Philips o Columbia.


El concert és la part més completa i complexa del nostre espectacle, aconseguint una unió perfecta entre música i escenografia, sense descuidar cap dels aspectes indispensables com són música, dansa i vestuari.

Els convidem a fer un viatge arreu diferents paisos, músiques, danses i estils.
Un viatge en el que podran gaudir de tot tipus d´estils; desde el musical, l´òpera, la revista..

Finalitzem el nostre viatge a Catalunya amb una sel·lecció de música catalana, rendint homenatge a artistes i/o autors catalans.
Posarem fi al concert amb la música característica de la nostra terra, la sardana i amb himnes catalans que no poden faltar a la nostra cita.

Any rere any treballem per oferir un espectacle variat i de qualitat, renovant tot el repertori cada nova temporada.
Sens dubte, el concert de la Costa Brava és l’espectacle més complet del món de la orquestra i escollir-lo és garantia d’èxit.