Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONCERT: Trio Veneziano

Música

  • CONCERT: Trio Veneziano

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De dissabte 23 d’octubre 2021, 19:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 23 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
“Concerto Carnevale di Venezia” amb Trio Veneziano.El Trio Veneziano, amb màscares, ens portarà la música clàssica veneciana que solia... Llegir més

“Concerto Carnevale di Venezia” amb Trio Veneziano.

El Trio Veneziano, amb màscares, ens portarà la música clàssica veneciana que solia ser tocada durant les festes de Carnaval en els palaus de la Sereníssima, quan Venècia era una república marinera. La història ens diu que a Venècia sempre van imperar uns valors morals molt forts i és per aquest motiu que en aquesta ciutat el Carnaval era molt important; perquè es permetia revertir els rols en la societat.

De fet existien dos tipus de carnavals a Venècia: el dels carrers i el dels palaus. Ambdós tenien molta importància. Amb aquest concert ens traslladarem al Carnaval dels palaus venecians on la música dels petits grups de cambra, formats per músics emmascarats, acompanyaven els balls de la societat amb la millor música dels compositors de la època. A Venècia, al final de les celebracions del carnaval no era tan estrany trobar-se cara a cara amb persones que optaven per la màscara encara que no hi hagués celebracions, justament per evitar qualsevol judici de la societat.

El concert, lluny de voler ser un esdeveniment barroc amb instruments originals (de fet els instruments són moderns) vol ser una mena de cinema musical interactiu on el públic, en lloc d’assistir a un concert passivament, s’endinsarà dins de l’atmosfera veneciana gràcies a la música, les màscares i les eventuals disfresses.

Intèrprets:

Monica Finco, flauta travessera

Lisa Gambacciani, flauta travessera

Christian Grosselfinger, violoncel

Prevenció Covid-19

· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i les persones majors de 6 anys heu de portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.

· Resta prohibit fumar, beure i menjar.

· El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.

· Tota la programació queda condicionada a les resolucions aprovades pels Departaments de Salut i Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.