Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert - Gertrudis

Concerts, Música

  • Concert  - Gertrudis

Ciutat: Espluga de Francolí, L'

Lloc: Teatre del Casal

De dissabte 31 de juliol 2021, 23:00 h a diumenge 1 d’agost 2021, 0:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 31 de jul.
23:00 h
Finalitzat
Gertrudis No em dona la gana és festa, però també una invitació a no donar les batalles per perdudes (Si tothom calla) o una aposta... Llegir més

Gertrudis

No em dona la gana és festa, però també una invitació a no donar les batalles per perdudes (Si tothom calla) o una aposta per l´ecologisme i les figures públiques que defensen el medi ambient (Bon dia vida). Dotze cançons noves en què els de la Garriga tornen a sorprendre. Gertrudis fa un pas endavant, mostrant la seva voluntat de creixement constant i d´anar més enllà de tot allò que ja han aconseguit. I ens aporta, com és habitual en el grup, grans dosis d´esperit positiu. Tothom a ballar!

Banda Neón (CONCERT AJORNAT PER RESTICCIONS HORÀRIES)

L’accés es realitzarà en 2 sessions horàries, segons ordre de compra de les entrades i sessió horària que consti a l’entrada.
Accés 22.30 h
Accés 22.45 h

Entrada i sortida: L’entrada es realitzarà per l’accés a l'aparcament del Pavelló des del carrer Joan Maragall. La sortida es realitzarà en l’ordre invers de manera esglaonada pel carrer Joan Maragall.

Els menors de 16 anys hauran d’assistir als actes acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Els pares, mares o tutors legals poden autoritzar un altre adult responsable com a acompanyant del menor de 16 anys durant el concert o espectacle.
Autorització: https://ja.cat/9OGB4

--------------------------------------------------------------------------------------

Consulta tot el programa de la Festa Major: https://tuit.cat/fiStv  

--------------------------------------------------------------------------------------

Mesures i protocols COVID-19 per al públic assistent:

• Serà obligatori l’ús de mascareta durant l'acte.

* A excepció dels menors de 6 anys i persones amb dificultats respiratòries, discapacitat o dependència, segons normativa actual. Caldrà mostrar el certificat mèdic.

• Cal mantenir i respectar la distància de com a mesura de seguretat en tot moment.

• Es recomana arribar als actes i espectacles amb 30 minuts d’antelació, per facilitar l’aplicació de les gestions d’accés, aplicació de mesures i el correcte acomodament del públic.

• Cal que públic assistent s’apliqui gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida de l'espai. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició del públic.

• L’entrada i sortida de l'espai s’ha de fer de manera ordenada. Seguint en tot moment les indicacions de l’organització i recomanacions.

• A l’entrada dels actes es prendrà la temperatura corporal a les persones assistents.

• Ocupeu exclusivament l'espai assignat o indicat.

• Queda prohibit menjar o beure durant l'acte o espectacle.

• L'espai no disposa de lavabos.

• No es podrà assistir als actes o espectacles si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, diarrea, vòmits, nàusees, malestar general, etc.).

Accés i sortida, inscripcions i controls:

• L’accés a l'espai es farà per un espai delimitat. Cal seguir i respectar les indicacions i la senyalística en tot moment.

• L’accés a l'acte es farà sempre amb reserva o compra d’entrada prèvia. No hi haurà venda a taquilla.

• Els controls d’accés es realitzaran digitalment amb escaneig mitjançant codi QR al mòbil o amb lectura d’entrada física.

• L’entrada i sortida de l'acte serà gradual i ordenada, mitjançant les indicacions de l’organització.

• S’ha d’ocupar exclusivament l'espai assignat o indicat.

Mesures de l'espai:

• L'espai estarà degudament senyalitzat i adequat amb material higiènic per a poder seguir i preservar les mesures de seguretat en tot moment.

• En tots els actes hi haurà un responsable que vetllarà perquè les mesures se segueixin

• Tots els espais són amb aforament limitat, cal respectar-lo.

Sobre els drets d'imatge *

De conformitat amb allò que estableixen els articles 6.1 i 11.1 de la LOPD i a l’art. 2.2 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, omplint aquest formulari d’inscripció autoritzes expressament a l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí a captar, utilitzar i publicar la teva imatge, i a cedir-la a tercers amb finalitats informatives i no comercials.

Sobre les dades personals *

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de setembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, et fem coneixedor que les teves dades personals s’incorporaran en un fitxer responsabilitat de l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió adequada de les inscripcions dels espectacles. En aquest sentit, vostè consent expressament la recollida i el tractament de les seves dades per a la finalitat esmentada. No es realitzaran cessions al marge de les obligades per llei. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, (Plaça de la Vila, 1 43440 de l'Espluga de Francolí) o enviar un correu electrònic a [email protected]

Sobre l'anul·lació de l'activitat *

L’organització es reserva el dret de fer canvis o suspendre l’activitat per motius aliens o bé per no arribar al mínim de participants. També es reserva el dret de variar les condicions de l’activitat per raons organitzatives i de seguretat i prevenció derivades de la pandèmia de la Covid-19.