Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concilies o només treballes? - Socialitzant

Formació

  • Concilies o només treballes? - Socialitzant

Ciutat: Barcelona

Lloc: En línia

Inici: dijous 3 de desembre 2020, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 3 de des.
18:00 h
Finalitzat
Tres de cada quatre persones contractades (74%) en el tercer sector són dones. En el conjunt del mercat laboral català, les dones es... Llegir més

Tres de cada quatre persones contractades (74%) en el tercer sector són dones. En el conjunt del mercat laboral català, les dones es troben per sota del 50%. A més, els contractes temporals i parcials fan estralls i afecten principalment les dones. Per què elles són un dels col·lectius que més pateix la manca de conciliació? Què hi està fent l’administració i les entitats per fer-hi front?

Per respondre a aquestes qüestions i obrir el debat a la ciutadania, el mitjà digital Social.cat, amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, organitza el proper dijous 12 de març la xerrada ‘Concilies o només treballes? Igualtat i corresponsabilitat al tercer sector a Catalunya’, que s’emmarca dins els col·loquis ‘Socialitzant’.

La taula rodona, que tindrà lloc a les 18 h al Palau Robert (Passeig de Gràcia,107), és la primera de les xerrades programades per aquest any 2020. L’objectiu és reflexionar amb entitats, tècnics, professionals i experts del territori amb la intenció de generar debat.

Per abordar aquesta temàtica complexa, el Social.cat ha convidat tres ponents d’àmbits diferents per donar una visió polièdrica d’aquesta realitat:

  • Mireia Mata Solsona, directora general d’Igualtat de la Generalitat.
  • Gemma Altell, vicepresidenta de Dones directives i Professionals de l'Acció Social (DDiPAS).
  • Mar Gaya, fundadora de la consultoria Igualando i vicepresidenta de l’Associació 50 a 50 lideratge compartit.
  • Vicent Borràs, sociòleg i membre del Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball de la UAB