Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONFERÈNCIA - CONCERT 3 de juny de 2022 - Biblioteca de Canet de Mar

Culturals

  • CONFERÈNCIA - CONCERT  3 de juny de 2022 - Biblioteca de Canet de Mar
  • CONFERÈNCIA - CONCERT  3 de juny de 2022 - Biblioteca de Canet de Mar
  • CONFERÈNCIA - CONCERT  3 de juny de 2022 - Biblioteca de Canet de Mar

Ciutat: Canet de Mar

Lloc: Biblioteca P. Gual i Pujadas

Inici: divendres 3 de juny 2022, 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 3 de juny
18:30 h
Finalitzat
“La música per a cinema d’Elmer Bernstein.”Enguany es celebra el centenari del naixement d’Elmer Bernstein, compositor de Nova York.Les... Llegir més

“La música per a cinema d’Elmer Bernstein.”

Enguany es celebra el centenari del naixement d’Elmer Bernstein, compositor de Nova York.

Les seves melodies han guarnit moltes de les grans obres mestres cinematogràfiques del segle XX: Els set magnífics, L’edat de la innocència, La gran evasió, Els timadors, Matar un rossinyol o L’home del braç d’or.

El prolífic compositor va treballar per als millors directors de l’època com George Roy Hill, John Landis, Ivan Reitman o Martin Scorsese.

Aprofitant aquesta efemèride, us oferim aquest concert comentat amb música de piano en directe i un conferenciant que ajuda a contextualitzar.

Les peces seran totes d’Elmer Bernstein. Es mostrarà el divers ventall estilístic i l’impacte dins la història del cinema occidental.

Activitat gratuïta.