Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Conferència “El judici de la meva vida”, a càrrec de Jordi Pina (advocat)

Altres, Culturals

  • Conferència “El judici de la meva vida”, a càrrec de Jordi Pina (advocat)

Ciutat: Ametlla del Vallès, L'

Lloc: Sala Teatre

De dijous 15 d’octubre 2020, 19:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 15 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
Jordi Pina, advocat ben conegut per haver-se encarregat de la defensa de Jordi Sánchez, Josep Rull i Jordi Turull durant el judici... Llegir més

Jordi Pina, advocat ben conegut per haver-se encarregat de la defensa de Jordi Sánchez, Josep Rull i Jordi Turull durant el judici als dirigents i activistes independentistes al Tribunal Suprem, ens explicarà la seva experiencia durant aquell transcendental procés de tan nefastes conseqüències, sobretot, per als que van resultar-ne condemnats i per a les seves famílies, però també per a la salut de la democràcia a l’Estat Espanyol i per a la llibertat dels catalans.

Durant l’acte, després de les seves paraules, el públic assistent, com sempre, tindrà  l’oportunitat d’interpel·lar el ponent per plantejar-li les preguntes i inquietuds que cadascú consideri oportunes.