Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONTAINER

Culturals

  • CONTAINER
  • CONTAINER
  • CONTAINER

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Institut Giola

Inici: divendres 18 de febrer 2022, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 18 de febr.
19:00 h
Finalitzat
Container L’adolescència és una guerra L’adolescència és una puta guerra, ser jove una revolució i si formes part d’aquests camps de... Llegir més

Container
L’adolescència és una guerra
L’adolescència és una puta guerra, ser jove una revolució i si formes part d’aquests camps de batalla, aquest espectacle és per tu. Container és la teva oportunitat per a jugar una partida sense conseqüències; inicia sessió per traslladar l’odi que es crea a les xarxes socials a l’espai públic real. Sense filtres ni censures, sigues el teu jo virtual en un espai idoni per alliberar el teu odi. A través d’un contenidor en flames, un avatar i els teus WhatsApps, treu sense por el teu hater interior. Si l’odi és igual de natural que l’amor... Tu què odies?


Creació: Emília Gargot
Direcció: Jon Arrizabalaga Castillo i Genís Farran Vall
Interpretació: Oriol Vázquez Navarro
Producció: Guillem Fuster Fayos

Durada: 50 minuts
Idioma: CATALÀ
Preu: Anticipada: 8 € Taquilla: 10 €


Aquest espectacle es realitza dins del recinte de l'Institut Giola de Llinars del Vallès. És un espectacle a l'aire lliure. 

Aquest espectacle forma part del Festival Zero: un festival espectacular que organitzen els Teatres En Xarxa, dels quals el Teatre Auditori de Llinars en forma part, i que promou els espectacles diferents, per a un públic jove, de proximitat i amb voluntat de deixar-se sorprendre. Espectacles ZERO, espectacles no convencionals. També formen part del festival: Cossoc i Fam.