Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

COR JOVE DE LA CORAL SANT MEDIR Cicle Cultura Popular als Ateneus

Culturals, Música

  • COR JOVE DE LA CORAL SANT MEDIR Cicle Cultura Popular als Ateneus

Ciutat: Barcelona

Lloc: C/.Feliu i Codina, 7

De diumenge 17 de febrer 2019, 12:15 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 17 de febr.
12:15 h
Finalitzat
Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear un... Llegir més

Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear un cicle d'actuacions de diferents àmbits de la cultura popular: Cultura Popular als Ateneus, Bandes, Cobles, Corals i Esbarts. A Lluïsos d'Horta programem el Cor Jove de la coral Sant Medir que presentarà l'espectacle Believe.

El Cor Jove de la Coral Sant Medir és una formació coral formada per una vintena de joves d’edats compreses entre quinze anys i vint-i-cinc. L’entitat, fundada l’any 1956, ha desenvolupat durant tot aquest temps una sòlida rajectòria. El seu Cor Jove presenta el concert-espectacle Believe, creat a partir d’idees pròpies i repertori per a tothom. 

A “Believe” ens trobem en un concurs de televisió, amb uns actors professionals que ens ajuden al fil conductor de l’espectacle. La presentadora és una “diva” eixelebrada, el regidor no té mitjans i ha d’improvisar la publicitat interpretant en directe els anuncis,...En aquest concurs el públic (i és de forma real mitjançant una aplicació) voten la que consideren la cançó més maca interpretada per una coral en directe, la nostra. S’hi barregen cançons d’assaig amb cançons de concurs,...s’hi barregen cançons tradicionals, d’autor, de musicals,...percussió corporal.

A “Believe” les cançons ens conviden a celebrar que creiem en la música, el cor, la alegria...que tot això ens mou, hi creiem i ho volem compartir..