Esdeveniment finalitzat

COR VOXALBA Cicle Cultura popular als Ateneus

Concerts, Familiar, Música

  • COR VOXALBA Cicle Cultura popular als Ateneus

Ciutat: Barcelona

Lloc: FOMENT HORTENC

De diumenge 24 març 2019, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
COR VOXALBA   Cor VoxalbaAmb trenta anys de trajectòria, la peculiar fórmula del cor femení Voxalba agrupa una vintena... Llegir més

COR VOXALBA  

Cor Voxalba

Amb trenta anys de trajectòria, la peculiar fórmula del cor femení Voxalba agrupa una vintena de dones. El nombre reduït de cantaires permet el lluïment individual de les veus, que assumeixen un protagonisme inusual en el context coral. Presenten el concert Dorm, infant, dorm, basat en cançons de bressol de tot el món.


El Cor femení Voxalba presenta Dorm, infant, dorm. basat en cançons de bressol d’arreu del món tant tradicionals com d’autors contemporanis. Mostrant unes sonoritats on la dolçor de les melodies de falda i bres agafen el màxim relleu, vol apropar aquest so a tots els públics especialment el familiar. Peces amb piano, a cappella, de diversos continents i d’autors contemporanis ens transporten a parts del món tan diferents com el nord de Rússia o el desert kenyà, passant per les faldes del Mediterrani, on el denominador comú és l’alè tan càlid i necessari de quan volem fer dormir el nostre petit infant. Aquest projecte ens fa una especial il•lusió ja que, com a cor integrat únicament per dones, moltes de les cantaires hem viscut aquesta gran experiència que és la maternitat i volem compartir mitjançant les nostres veus totes les emocions que ens evoquen les cançons seleccionades per a aquest disc.