Esdeveniment finalitzat

Coral Vesna - Ponomaryov Vesna Children's Choir

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Carrer Ample, 26

Inici: 10-10-2019 19:00

Categories: Música

"Les Veus Blanques de Moscou", els guanyadores del Gran Premi Europa 2017 (Tolosa) i els finalistes del Concurs Coral Euroradio "Let... Llegir més

"Les Veus Blanques de Moscou", els guanyadores del Gran Premi Europa 2017 (Tolosa) i els finalistes del Concurs Coral Euroradio "Let the Peoples Sing" 2019 (Barcelona) participaran en un concert en honor del 700 aniversari de la Parròquia de Santa Maria de Blanes.

Aquesta coral es va fundar fa 50 anys com a una escola musical d'un barri de Moscou i després es va convertir en una de les corals més famoses del món. Són guanyadores de totes les principals competicions internacionals corals dels darrers anys a Espanya, Itàlia, França, Canadà, Bulgària, Hongria i Bèlgica.

VESNA és una escola de cor de música que té com a principal objectiu ensenyar als nens a veure la bellesa, a donar forma del seu gust artístic. Per tant, es presta molta atenció al repertori. Les interpretacions del cor són les obres de Mozart, Shubert, Händel, Rheinberger, Thaikovsky, Glinka, Rakhmnaninov, Sviridow, Chesnokv, Rubin, Mellnas, Britten, Podgaits i altres.


Les inscripcions estan tancades.