Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Coses de la vida: a ritme de bolero

Culturals, Música

  • Coses de la vida: a ritme de bolero
  • Coses de la vida: a ritme de bolero
  • Coses de la vida: a ritme de bolero
Exhaurides

Ciutat: Sant Joan de Vilatorrada

Lloc: TEATRE LA VERBENA

De diumenge 15 de març 2020, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 15 de març
18:00 h
Finalitzat
                La poderosa veu de Celeste Alías i la sensibilitat del guitarrista Dani Pérez posen música als boleros que Teresa... Llegir més

                La poderosa veu de Celeste Alías i la sensibilitat del guitarrista Dani Pérez posen música als boleros que Teresa Pàmies va comentar en el llibre Coses de la vida: a ritme de bolero.
                    Cada dimecres, durant més de cinc anys, Teresa Pàmies va participar en el programa   “Els matins de Catalunya Ràdio”, conduït per Josep Cuní, comentant alguna notícia d'actualitat, algun fet de la vida quotidiana de la gent corrent. Amant com era dels boleros, la Teresa en triava sempre algun per il·lustrar el tema que havia tractat Temes de plena actualitat com la violència contra les dones, la dificultat per assolir la igualtat o el racisme.
                  Un recital en el que Xavier Serrano donarà vida a 5 cròniques que va escriure l'escriptora, i Celeste Alías posarà la veu dels boleros.