Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cromkids a El Casal (2a edició) - Jocs de taula per a infants

Familiar

  • Cromkids a El Casal (2a edició) - Jocs de taula per a infants
  • Cromkids a El Casal (2a edició) - Jocs de taula per a infants
  • Cromkids a El Casal (2a edició) - Jocs de taula per a infants

Ciutat: Olesa de Montserrat

Lloc: El Casal Cultural d'Olesa

De dissabte 3 de desembre 2022, 18:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 3 de des.
18:00 h
Finalitzat
Després de l’èxit de l’any passat, tornem amb Cromkids!Taller de jocs de taula i de rol per a infants. Vine a jugar i a passar una... Llegir més

Després de l’èxit de l’any passat, tornem amb Cromkids!

Taller de jocs de taula i de rol per a infants. Vine a jugar i a passar una tarda molt divertida i entretinguda amb nosaltres.


Activitat per a infants de 4 a 12 anys + familiars. Els infants menors de 7 anys hauran d’anar acompanyats per un adult.

Hi haurà servei de bar!


Amb col·laboració amb el @cromolesa:

El Club de Rol Olesa De Montserrat (CROM) és una entitat que proposa diverses activitats per al jovent (i no tan jovent) relacionades amb els jocs de taula, de rol i dels wargames, tot i que potser també els coneixes per les baixades d'andròmines o les festes que organitzen. 

El nostre principal objectiu és el de donar a conèixer els jocs de taula com a una via entretinguda, divertida i didàctica per a la formació personal de petits/es i grans.