Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CUA DE RATA. Cia Ton Muntané

Teatre

  • CUA DE RATA. Cia Ton Muntané
  • CUA DE RATA. Cia Ton Muntané
  • CUA DE RATA. Cia Ton Muntané

Ciutat: Montmeló

Lloc: Museu Municipal de Montmeló

De dissabte 18 de setembre 2021, 11:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Un espectacle de titelles de guant divertit, diferent i enginyós. Una reflexió a petits i grans sobre l’educació i el genere. Educar... Llegir més

Un espectacle de titelles de guant divertit, diferent i enginyós. Una reflexió a petits i grans sobre l’educació i el genere. Educar és renyar? Els infants ho han de tenir tot? On son els límits? Les trepidants aventures de la Mònica en un món de bruixes, monstres i fantasmes. Les desventures d’un pare que, cansat de manar i demanar i ordenar als seus fills. I finalment, les trifulgues del germà, que fa el que pot.

Les princeses i els cavallers es confonen. Les petites no son ximples ni inútils. Son valentes, fortes, llestes i saben lluitar i vèncer monstres terribles.

Quan un pare intenta que els fills recullin, explicar un conte i no convertir-se ell mateix en una bruixa, pot passar de tot. I passa.

La història d’una nena, la Mònica, que s’encara a una bruixa. Una bruixa dolenta i avorrida que vol el mal. Una nena valenta i decidida que vol ser ella mateixa.

Aconseguirà passar les proves? Aconseguirà vèncer a la bruixa Trakel?

Un viatge fantàstic, una relat trepidant, girs inesperats i situacions sorprenents.


Fitxa artística

Direcció: Lluís Graells

Direcció de manipulació: Eudald Ferrer

Construcció dels titelles: Arnau Colom

Autor i Dramatúrgia: Ton Muntané


IMPORTANT!

Els infants de  0 a 3 anys tenen entrada gratuïta, sempre i quan no ocupin seient.