Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cultiva't la llibertat

Música, Teatre

  • Cultiva't la llibertat

Ciutat: Riudoms

Lloc: Casal Riudomenc

Inici: dissabte 21 de maig 2022, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 21 de maig
20:00 h
Finalitzat
A les revoltes del maig del 68 els joves universitaris van ser els primers a sortir al carrer demanant llibertats per a construir... Llegir més


A les revoltes del maig del 68 els joves universitaris van ser els primers a sortir al carrer demanant llibertats per a construir un nou ordre mundial.
"Cultiva't la Llibertat" és la darrera obra de GAUDI'M MUSICALS; alhora, és també el títol d’una cançó que ens recorda la importància de l’Educació i de decidir per nosaltres mateixos. L’Educació com a eina per assolir el coneixement, la igualtat entre les persones i la Llibertat.
El Maurici i la Rosita són un matrimoni gran que viu la repressió, la por i la resignació en temps d’una llarga i ferotge dictadura. Tindrem l’oportunitat, des de la seva mirada, de viure els seus records, de sentir les seves emocions i també d’il·lusionar-nos amb ells.
Aquesta història, a primera vista, pot semblar caduca i d’un altre temps, però tanmateix cal recordar que qui tanca els ulls al passat està condemnat a repetir-ho.
El COR DE VEUS GAUDI'M, sota la direcció del mestre JOSEP MATEU, hi serà present aportant un magnífic context musical.