Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

DANI GUAL (Catalunya) Presentació com a solista

Concerts, Música

  • DANI GUAL (Catalunya) Presentació com a solista

Ciutat: Girona

Lloc: Casa de Cultura

De dijous 3 de setembre 2020, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 3 de set.
20:00 h
Finalitzat
Dani Gual, músic modern consagrat i amb una àmplia trajectòria als escenaris, aparca la guitarra elèctrica per treballar amb la guitarra... Llegir més

Dani Gual, músic modern consagrat i amb una àmplia trajectòria als escenaris, aparca la guitarra elèctrica per treballar amb la guitarra clàssica. La part més íntima de l'artista es posa de manifest en el que és el seu primer treball en solitari. La premissa ha sigut compondre aquella música que un porta dins, sense frenar-la ni deformar-la, un viatge per les emocions a les mans d'aquest talentós músic Gironí. Músic amb una primera formació de violí clàssic però que de ben jove va agafar la guitarra elèctrica i es va formar a Barcelona i França en música moderna, les seves obres tenen doncs pinzellades clàssiques amb clares influències de Jazz i música contemporània tant pel que fa a harmonia com en estètica. Una mescla única que fa de les composicions de Dani Gual una experiència especial, íntima i enriquidora.