Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Danza en familia

Familiar

  • Danza en familia

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Les Escoles Velles

De diumenge 3 d’abril 2022, 11:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 3 d’abr.
11:00 h
Finalitzat
"L’esser humà no deixa de jugar quan es fa vell.  Es fa vell quan deixa de jugar.” - Bernard Shaw -Ens agrada convidar-te,... Llegir més

"L’esser humà no deixa de jugar quan es fa vell.  Es fa vell quan deixa de jugar.” - Bernard Shaw -

Ens agrada convidar-te, convidar-vos a una activitat que barreja l’art (especialment la dansa) i la família. No es tracta d’aprendre o mostrar, sinó més be de jugar, d’experimentar, en família i amb famílies, a través del moviment, del tacte i del cos.

La idea del projecte neix al 2002, durant un viatge a África del seu creador Juan Eduardo López. Mirant a famílies utilitzar el joc com a eina d’aprenentatge i coneixement mutu, decideix iniciar al 2007 sessions de Danza en familia amb l’ajuda de diversos professionals de la dansa però també del teatre, de la escriptura, del dibuix, de la pintura, de la veu, de la música... perquè més allà d’una proposta artística, aquí es busca el jugar en família, el compartir entre famílies, des del cos i des del cor.

Danza en familia proposa retrobar-se amb l’altre, amb la comunitat, amb emocions més profundes, primitives. A través del cos, del joc i de la imaginació es busca estimular la llibertat creativa i expressió emocional, compartint petits actes, senzills, únics, individuals o col·lectius. No es busca resultat, cadascú/na pot entrar i sortir quan vulgui.

Aquesta sessió serà dirigida per Nini Gorzerino, gestora cultural, professora de ioga i col·laboradora del Juan Eduardo López des de 15 anys.

Participant/es: Danza en familia està pensat per tota la família,  des dels pares, nens i nenes fins als avi/es, tiet/es o qualsevol persona que faci part del nucli familiar.  Les nenes i nens han de ser acompanyades per un/a adult/a (o els i les adult/es per un/a nen/a...). Per facilitar el treball en grup, es recomana que les nenes i nens tinguin entre 4 i 12 anys, però si hi ha un/a germà/na menor de 4 anys o major de 12, pot venir sense problema.