Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

DE BACH A PIAZZOLLA

Música

  • DE BACH A PIAZZOLLA
  • DE BACH A PIAZZOLLA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: diumenge 21 d’abril 2024, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 21 d’abr.
19:00 h
Finalitzat
Orquestra de Guitarres de Barcelona Ja fa més de 30 anys, el seu fundador i director, Sergi Vicente, va emprendre una experiència... Llegir més

Orquestra de Guitarres de Barcelona

Ja fa més de 30 anys, el seu fundador i director, Sergi Vicente, va emprendre una experiència pedagògica que, amb el temps, s’ha convertit en un gran projecte professional. Pioners en aquest gènere, s’han consolidat com a una referència per a totes les orquestres de guitarres del món.

 Aquesta original formació orquestral, fruit d’un constant treball d’investigació, adaptació i interpretació, ha realitzat més de 800 actuacions, interpretant un ampli repertori que inclou obres de compositors de tots els períodes musicals.

Han col·laborat com a solistes, nombrosos instrumentistes, alguns de destacat prestigi internacional.

Avui ens ofereixen un recorregut des de la música de J. S. Bach, al Tango d’Astor Piazzolla, passant per diferents èpoques i estils i amb la col·laboració d’extraordinaris solistes convidats.

Esperem que gaudiu tant com nosaltres a l’escenari.


Director: Sergi Vicente

Solistes convidats


Anticipada: 15 €

Taquilla: 17 €


90 minuts /descans de 15 minuts

SALA GRAN