Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

De bracet (a partir 4 anys)

Familiar

  • De bracet (a partir 4 anys)
  • De bracet (a partir 4 anys)

Ciutat: Terrassa

Lloc: Parc de Sant Jordi (Era de la Masia Freixa)

De divendres 17 de setembre 2021, 19:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Aquest esdeveniment s'iniciarà amb l'acte d'inauguració oficial del Festival Didó de Música i Titelles 2021 i l'entrega del guardó... Llegir més

Aquest esdeveniment s'iniciarà amb l'acte d'inauguració oficial del Festival Didó de Música i Titelles 2021 i l'entrega del guardó Didó de l'any.

L’escenari ple de llibres, la guitarra i les veus… el pollet canta blues, al gegant ningú l’entén, el número 4 enveja el 3, el rellotge que balla i balla, la fada encantadora, la baralla de la cullera i la forquilla, la vaca divertida, la nina descolorida, les bombolles de sabó… Van DE BRACET música i poesia i per a fer-ho més rodó es fan cançó!
De bracet és un espectacle per a fer estimar la poesia a tots els infants. Sense estridències, senzill i imaginatiu, té la capacitat de comunicar sentiments. I tot gràcies a una posada en escena sòbria i acurada, a unes cançons boniques i de qualitat i a uns intèrprets de primera fila.

Edats recomanades: a partir de 4 anys

Companyia: Samfaina de colors

Amb la participació d'alumnes del CEM Escola de Música i Grau Professional

Ubicació: exterior (Parc Sant Jordi)