Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

De la Collita de l'Any Vint - Concert Espectacle

Concerts, Música

  • De la Collita de l'Any Vint - Concert Espectacle

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inici: diumenge 5 de desembre 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 5 de des.
19:00 h
Finalitzat
Us presentem un nou espectacle concebut pel nostre gran amic, l'Oriol Romaní, De la Collita de l'Any Vint - Concert Espectacle. Jazz... Llegir més

Us presentem un nou espectacle concebut pel nostre gran amic, l'Oriol Romaní, De la Collita de l'Any Vint - Concert Espectacle.

Jazz clàssic, i un toc de Bach i un de música tradicional catalana

  • Oriol Romaní, clarinet
  • Marc Ferrer, piano
  • Anna Romaní, dansa

En aquest concert espectacle el clarinetista Oriol Romaní ofereix i comenta músiques amb què va conviure durant la primavera del 2020. Malgrat la hibernació imposada pel confinament, un munt de vivències, històries i sensacions es van anar despertant amb la música com a provocadora, cuidadora i animadora. Ell i els seus companys de viatge ens ho expliquen amb música, paraula i dansa, i ens conviden a descobrir com la música ens pot acompanyar, alimentar i inspirar en aspectes molt variats del nostre viure.

  • Idea, guió i direcció musical: Oriol Romaní
  • Moviment escènic: Anna Romaní