Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

De la nova cançó al trap en format simfònic (BANDA DE l'AMCV DE CERDANYOLA DEL VALLÈS)

Concerts, Música

  • De la nova cançó al trap en format simfònic (BANDA DE l'AMCV DE CERDANYOLA DEL VALLÈS)
Exhaurides

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Pineda de Mar

De dissabte 7 de març 2020, 20:30 h a 22:31 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 7 de març
20:30 h
Finalitzat
L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès produeix, organitza i interpreta De la nova cançó al trap en format simfònic, una producció... Llegir més

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès produeix, organitza i interpreta De la nova cançó al trap en format simfònic, una producció basada en peces simfòniques d’obres fetes i estrenades a Catalunya les últimes dècades. Fugint de cotilles estilístiques i lingüístiques, l’espectacle proposa un tast de diversos gèneres musicals que han entrat a les nostres vides, a través de la ràdio, la televisió, l’ordinador, el mòbil... Un particular homenatge a una terra de músics que han trencat fronteres, que han fet ballar milions de persones, que han fet vibrar públic de totes les edats i que han explorat ritmes de tota mena.

Des dels Pets, passat per Txarango i arribant a Rosalía, més d’una cinquantena d’artistes dalt de l’escenari , solistes professionals, un trio de rock, guitarres rumberes i una banda simfònica, sota la direcció musical de Gerard Pastor.

Tot un homenatge a una terra de músics que han trencat fronteres: Catalunya. Un tribut als cantautors més clàssics, al rock català dels 90, a la rumba i a la música festiva, reivindicativa, electrònica i alternativa.