Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

De l'òpera al musical - CONCERT DEL CENTENARI

Concerts, Música

  • De l'òpera al musical - CONCERT DEL CENTENARI

Ciutat: Badalona

Lloc: Teatre Zorrilla

Inici: diumenge 26 de juny 2022, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Amb motiu del centenari de l'Orfeó Badaloní l‘Ateneu, les corals de l’entitat es retrobaran al Teatre Zorrilla de Badalona per representar... Llegir més

Amb motiu del centenari de l'Orfeó Badaloní l‘Ateneu, les corals de l’entitat es retrobaran al Teatre Zorrilla de Badalona per representar òpera clàssica i moderna d’una manera molt especial.

Participaran el Cor Nausica, que ha assajat amb la seva directora habitual, Marta MATEU, la Capella de Música de Badalona de l'Orfeó Badaloní, el Cor Projectes i el Cor Orfeó Badaloní.

Com a solistes, gaudirem de les meravelloses veus de Rosa CRISTO, M. Carme MATEU, Gisela PARODI, Nadia RUSEVA, Jaume FONOLLÀ i Marçal SUBIRÀS.

Tots els cors cantaran conjuntament i estaran dirigits per tres mestres, l'Óscar PEÑARROYA, l'Emmanuel NIUBÒ i en Jordi SÀNCHEZ-CAROZ.

A més, comptaran amb l'acompanyament musical de l'Orquestra Vivace Assai.

Podrem sentir un repertori d'obres d'òpera clàssica com Carmen, de Bizet o Barcarolle, d'Offenbach, així com d'obres de musicals: Masquerade, de Phantom of the opera (El fantasma de l'òpera) o Do re mi, El concert.


Vine a gaudir de l'òpera!


Acte patrocinat per TANATORI DE BADALONA i BADAGRES