Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

De tu a tu del Col.lectiu Mur (FITKAM 2022)

Teatre

  • De tu a tu del Col.lectiu Mur (FITKAM 2022)
  • De tu a tu del Col.lectiu Mur (FITKAM 2022)

Ciutat: Montmeló

Lloc: Sala Polivalent

De dissabte 28 de maig 2022, 13:15 h a 14:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
DE TU A TU és un espectacle concebut i dirigit per Nacho Flores. Estructurat en cinc binomis, cada un es desenvolupa al llarg d’una... Llegir més

DE TU A TU és un espectacle concebut i dirigit per Nacho Flores. Estructurat en cinc binomis, cada un es desenvolupa al llarg d’una residència intensiva de dues setmanes per a cada tàndem, dirigida i acompanyada per un especialista diferent per a cada disciplina circense: Pau Portabella, Adrian Schvarzstein, Anna Pascual, Joan Català i Jordi Querol.


No obstant això, l’objectiu no és presentar cinc números diferents amb un principi i un final i que podrien representar-se de manera independent sinó generar amalgames dispars que tenyeixin aquests binomis amb les seves paletes artístiques, uns binomis que van entrellaçant-se amb intervencions sorpresa. Alhora, es creen nous mini-duets que acaben cohesionant el conjunt.


El punt culminant de l’espectacle arriba en el moment en què totes aquestes parelles col·lectivament construiran una estructura amb planxes i bastos troncs de fusta, gràcies a la qual s’origina una figura metafòrica en forma arborescent com a al·legoria del gran bosc del misteri que habita en les nostres ments.


A partir de 6 anys

IMPORTANT!

Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta, sempre i quan no ocupin seient.