Finalitzat

De tu a tu del Col.lectiu Mur (FITKAM 2022)

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Sala Polivalent

De 28-05-2022 13:15 a 28-05-2022 14:15

Categories: Teatre

DE TU A TU és un espectacle concebut i dirigit per Nacho Flores. Estructurat en cinc binomis, cada un es desenvolupa al llarg d’una... Llegir més

DE TU A TU és un espectacle concebut i dirigit per Nacho Flores. Estructurat en cinc binomis, cada un es desenvolupa al llarg d’una residència intensiva de dues setmanes per a cada tàndem, dirigida i acompanyada per un especialista diferent per a cada disciplina circense: Pau Portabella, Adrian Schvarzstein, Anna Pascual, Joan Català i Jordi Querol.


No obstant això, l’objectiu no és presentar cinc números diferents amb un principi i un final i que podrien representar-se de manera independent sinó generar amalgames dispars que tenyeixin aquests binomis amb les seves paletes artístiques, uns binomis que van entrellaçant-se amb intervencions sorpresa. Alhora, es creen nous mini-duets que acaben cohesionant el conjunt.


El punt culminant de l’espectacle arriba en el moment en què totes aquestes parelles col·lectivament construiran una estructura amb planxes i bastos troncs de fusta, gràcies a la qual s’origina una figura metafòrica en forma arborescent com a al·legoria del gran bosc del misteri que habita en les nostres ments.


A partir de 6 anys

IMPORTANT!

Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta, sempre i quan no ocupin seient.

Les inscripcions estan tancades.