Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Del procés personal al procés creatiu

Formació

  • Del procés personal al procés creatiu

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Les Escoles Velles

De dissabte 30 d’octubre 2021, 10:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 30 d’oct.
10:00 h
Finalitzat
Aquest taller consisteix en oferir la meva experiència personal com a exemple de poder desenvolupar un procés artístic tot i no havent-me... Llegir més

Aquest taller consisteix en oferir la meva experiència personal com a exemple de poder desenvolupar un procés artístic tot i no havent-me dedicat mai a l’art ni haver format part del col.lectiu artístic. Aquesta activitat artística realitzada amb elements naturals, prové d’una necessitat alhora entendre i integrar passatges de l’experiència humana vinculats amb el cicle vida-mort-vida.

El taller s’iniciarà amb un relat personal i alhora s’aportarà recursos pràctics per treballar l’actitud cap al procés creatiu. Passant per la meditació, la observació, el tacte, l’escolta i l’experiència creativa amb diferents elements.

Amb l’Helena Masnou Planas (terapeuta Gestalt i creadora de processos personals i artístics).

Edat: + 14 anys