Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

DELAFÉ al Festival Altaveu

Concerts, Culturals

  • DELAFÉ al Festival Altaveu

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Jardins de l'Ateneu Santboià

De dissabte 11 de setembre 2021, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 11 de set.
20:00 h
Finalitzat
DELAFÉDelafé ens presenta el seu format més íntim i acústic acompanyat de la gran cantant i multiinstrumentista Marina Prades. La millor... Llegir més

DELAFÉ

Delafé ens presenta el seu format més íntim i acústic acompanyat de la gran cantant i multiinstrumentista Marina Prades. La millor oportunitat per gaudir de la poesia d’un dels lletristes més personals del sector musical en un espectacle perfecte per assaborir cada paraula i gaudir dels silencis entre cada nota. 


  • Escenari Jardins de l’Ateneu Santboià
  • Accés al recinte per Carrer Agramunt, 13. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 19.45h
  • Inici actuació: 20h
  • Fi de l'actuació: 21h

* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

* Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.


  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: https://festivalaltaveu.cat/entrades