Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Delicatessen Musiquem Lleida! - Laura Farré

Concerts, Música

  • Delicatessen Musiquem Lleida! - Laura Farré

Ciutat: Lleida

Lloc: Pati del Convent de Santa Clara

De diumenge 4 d’octubre 2020, 12:15 h a 13:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Pianista i matemàtica de Vilanova i la Geltrú, va ser nominada com 'Rising Star' per la BBC Music Magazine. Amb només 30 anys, ha estat... Llegir més

Pianista i matemàtica de Vilanova i la Geltrú, va ser nominada com 'Rising Star' per la BBC Music Magazine. Amb només 30 anys, ha estat seleccionada per les residències Wrcms 2017 al Canadà, BCMG: NEXT Scheme 2018/2019 al Regne Unit i Ensemble Evolution 2019 al Banff Centre, on va obtenir la beca Cyril and Elizabeth Challice Fund for Musicians.

 

El seu àlbum de debut ‘The French Reverie’ (2018)’ va ser possible gràcies a 208 mecenes de 28 països dels cinc continents. Durant una gira de més de 25 concerts, Farré ha presentat aquest treball a cinc països, incloent-hi ciutats com Nova York, Toronto, Chicago, Boston, Los Angeles, Montreal, San Francisco, Colorado Springs, Barcelona, Madrid, Girona, Sofia i Londres.Prevenció Covid-19:

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte. 
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.