Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

D'es Tro / Poi

Culturals

  • D'es Tro / Poi

Ciutat: Bisbal d'Empordà, La

Lloc: Carrer Proudhom Carbó Garriga, 11, 17100 La Bisbal d'Empordà, Girona

De dissabte 16 de juliol 2022, 17:30 h a 18:15 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 16 de jul.
17:30 h
Finalitzat
20:15 h
Finalitzat
Un personatge atrapat des de l'infància per efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d'embolics i girs que ens transporta a... Llegir més

Un personatge atrapat des de l'infància per efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d'embolics i girs que ens transporta a un joc, un dels estats més importants de la vida. Fusionar les arts del circ amb el popular joc de la baldufa i les arrels de la cultura mediterránea és el principal objectiu d'aquest espectacle de carácter contemporani.

Poi respon a una recerca física de malabars i manipulació, però també a una investigació artesanal amb respecte a la construció de les baldufes que l'artista mateix construeix. Aquesta exploració de diferents tipus de fusta, formes i punts de suport ha permés la creació de baldufes personals i especials com per exemple una de les baldufes més grans del món llançada per una sola persona amb un pes de 45 kg que l'artista llença amb una corda de més de 15 metres.

Espectacle per tots els públics

3€

Condicions; per al correcte desenvolupament de l'espectacle no s'admetrà l'entrada de gossos