Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Descobrim els insectes de la serralada Litoral!

Caminada, Familiar

  • Descobrim els insectes de la serralada Litoral!

Ciutat: Òrrius

Lloc: Sant Bartomeu de Cabanyes

De diumenge 22 d’octubre 2023, 10:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 22 d’oct.
10:00 h
Finalitzat
Els insectes tenen molta més presència i importància de la que normalment pensem. Farem una descoberta d'aquests animals a la serralada... Llegir més

Els insectes tenen molta més presència i importància de la que normalment pensem. Farem una descoberta d'aquests animals a la serralada Litoral, on hi podem trobar moltes espècies diferents. Aprendrem a distingir-les i a respectar-les. Sortida relacionada amb el taller del dia anterior.

Durada: 3 h / Distància: 5 km / Desnivell: 150 m

Cal portar calçat i roba adequats per caminar per la muntanya, aigua, esmorzar, gorra i protecció solar o impermeable, si el temps ho aconsella.

Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, s’ajornarà a un altre dia a criteri de l’organització.

*El Parc ofereix el servei de Joëlette (cadira tot terreny dotada d’una única roda), que permet la pràctica del senderisme a qualsevol persona amb mobilitat reduïda. Per obtenir més informació escriu-nos a [email protected].