Finalitzat

DESCONCERTO

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: 30-05-2021 19:00

Categories: Música

Després de l’èxit de “Concerto a Tempo D’Umore”, Jordi Purtí i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà presenten un nou espectacle:... Llegir més

Després de l’èxit de “Concerto a Tempo D’Umore”, Jordi Purtí i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà presenten un nou espectacle: DESCONCERTO.
Amb un plantejament completament diferent: sense cadires, amb els músics amb més moviment i acció escènica. Continua d’altre part, la línia d’apropar el gran públic a la música clàssica a través d’una experiència única, al trobar-se el ritme i l’expressivitat del teatre gestual, la delicadesa dels autors clàssics i la virtuositat de la seva interpretació. I tot ple d’imaginació i humor.

Segona part del concerto a Tempo D’umore

Orquestra de Cambra de l’Empordà Direcció escènica: Jordí Puntí


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!
Les inscripcions estan tancades.