DEVORIS CAUSA

Culturals

  • DEVORIS CAUSA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Escenari del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Inici: divendres 29 de gener 2021, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
Devoris Causa és un espectacle inclassificable, díficil... Llegir més

Devoris Causa és un espectacle inclassificable, díficil de catalogar, que balla entre diferents gèneres, que et fa riure i sorprendre't. Com tots els espectacles d'Escarlata Circus. 

“Viu l’Imaginari Escarlata que portarà un espectacle d’Escarlata Circus a Granollers, Cardedeu, Llinars del Vallès i Sant Celoni gràcies al projecte GPS”

La vida i la transformació dels aliments és l’eix principal d’una trama amb arrels verdulaires que es transformen gràcies a l’enginy d’aquests personatges, manipuladors de conceptes, d’elements i d’aliments.

Espectacle inscrit en la poesia humano-animal, circense i caníbal-verdulaire dels dos personatges centrals de la història.

A l’espectacle hi juguem, en fem ressò, els posem de manifest; fem existir per després fer desaparèixer, plorant, rient, jugant, ballant, desafiant,...

...un clam a la llibertat, a la imaginació...


60 minuts | CATALÀ

Per a majors de 14 anys

Idea i Guió: Escarlata Circus

Direcció: Jordi Aspa

Intèrprets: Jordi Aspa i Bet Miralta

Mirada exterior en moviment: Roberto Olivan


Aforament màxim 30 persones per sessió - l'espectacle es fa dins d'una carpa de circ instal·lada a l'escenari de la sala gran del TA

*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!