Diàlegs per al canvi

Altres

  • Diàlegs per al canvi

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

De diumenge 26 de març 2023, 17:00 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Quantes vegades hem preguntat a joves i adolescents com estan, què els preocupa i què necessiten expressar? Quantes vegades els hem... Llegir més

Quantes vegades hem preguntat a joves i adolescents com estan, què els preocupa i què necessiten expressar? Quantes vegades els hem ofert els espais de reflexió i la capacitat d’acció per a qüestionar o, fins i tot, portar a judici els temes que els interessi revisar?

Diàlegs per al canvi és una acció participativa en forma de Judici-Debat creada col·lectivament pel grup de joves del Projecte Virals Terrassa i que convida a tota la ciutadania a participar-hi. Es planteja com un espai d’expressió, de reflexió i de trobada i, a la vegada, de visibilització del procés creatiu i d’autoconeixement experimentat per un grup de joves d’entre 15 i 18 anys provinents de diferents districtes de la ciutat.

Virals Terrassa és un projecte educatiu creat per acompanyar a la gestió emocional d’adolescents i joves a partir d’eines de pensament, creatives i teatrals. I també per a potenciar el vincle entre joves de diferents barris de la ciutat a través de la cultura i del pensament. Aquest projecte es realitza gràcies al suport del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.